21.01.2015

Поради проявения огромен интерес и запитвания за програма Хоризонт 2020 и възможности за кандидатстване, Българска стопанска камара има удоволствието да покани заинтересовани лица за участие в еднодневно специализирано обучение на тема „Малки и средни предприятия в Хоризонт 2020“. Обучението ще се проведе на 21 януари 2015, сряда, от 10:00 -17:30 ч. в сградата на БСК, ул. Алабин 16-20.

Целта на обучението е да запознае участниците с:

  • За кого е програма Хоризонт 2020;
  • Работа с Participant Portal Research;
  • Участие на предприятията в консорциуми и определяне на дейности и роли;
  • Инструмент за МСП;
  • Форма за кандидатстване по Х2020;
  • С какво Enterprise Europe Network може да Ви е полезен;
  • Пилотна програма „Бърз достъп до иновации";
  • Какво ще е новото в Работна Програма 2016 - 2017

 

Обучител ще бъде г-н Евгени Косев, експерт Европейско финансиране в Университет Абърдийн, Шотландия

Като експерт европейско финансиране към Абърдийнския университет, Шотландия, Евгени Косев ще сподели своя ценен опит и ноу-хау за най-голямата програма за научни изследвания и иновации в света. Гранитният град е един от първите в Европа със спечелен проект по Хоризонт 2020, а освен 500 годишна история и 5 нобелови лауреата, Абърдийнският университет може да се похвали и с над 700 успешно изпълнени проекта от 3-та Рамкова програма на ЕС до момента. Евгени отговаря за Колежа по Физически науки към университета и конкретно за качественото изпълнение и административното обслужване на 21 текущи проекта по 7-ма Рамкова програма и повече от 40 проектни предложения по Хоризонт 2020 от началото на програмния период. В своите обучения той умее да предоставя практическо ноу-хау, както и да споделя опита си при управление на целия цикъл в международни проекти. Евгени пое ангажимент да ни предостави обективна и конкретна информация за това, какво ни очаква през следващите 2 години и къде и как да вложим усилия, за да пожънем успехи. Той е с подчертани умения в предаване на практически опит.

Регистрации се приемат до 20 януари 2015, вторник, или до изчерпване на местата! Може да бъде отказана регистрация на заинтересовани лица, за които преценим, че очакванията им няма да могат да бъдат удовлетворени. При ранно записване и плащане до 13 януари 2015 таксата за участие е 120 с ДДС. Няма да се прави отстъпка при 3 или повече участници. След тази дата таксата за участие е 180 лв. с ДДС и за един участник. Таксата включва: право на участие в обучението, материали на хартиен носител, кафе-паузи и обяд-бюфет. При 3 и повече участници  от една фирма таксата се намалява с 20%. Таксата се заплаща в срок до 20 януари, вторник, след наше потвърждение на регистрацията на посочения от Вас e-mail.

Повече информация за програмата на събитието и регистрационна форма ще намерите в прикачения файл. 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Специализирано обучение